IN JUNI en SEPTEMBER 2018 WAREN WIJ VOLLEDIG VOLGEBOEKT

boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen.


 

  Trouwreportage

 

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Een huwelijk is een bijzondere gebeurtenis en een fotograaf uitkiezen is voor jullie als bruidspaar een belangrijke keuze. Je belangrijkste dag wil je natuurlijk zo goed mogelijk in beeld gebracht hebben. Alle momenten moeten terug te zien zijn zodat deze opnieuw beleefd kunnen worden. Naast kwaliteit speelt ook het budget een rol. En hoe vind je die fotograaf waar je die goede klik mee hebt. Hij of zij is wel de hele dag aanwezig.

Bagchus Fotografie is zich bewust van al deze dilemma's. Wij zijn professioneel en betrokken, luisteren naar jullie wensen en hebben ruim ervaring in trouwreportages. Hierdoor kunnen wij desgewenst ook meedenken, adviseren en tips geven. 

Eén van onze belangrijkste uitgangspunten is dat wij zorgen dat de trouwreportage past bij jullie persoonlijke stijl. Wij leveren ongedwongen, spontane sfeerreportages met oog voor detail en kwaliteit. Er word veel tijd, zorg en aandacht besteed aan de reportage, het selecteren van de foto's en het vervaardigen van het album.

 

In een eerste persoonlijk gesprek wordt er kennis gemaakt en alle wensen en voorkeuren met betrekking tot de trouwreportage besproken. Hierbij kun je denken aan:

 • De reportage zelf
 • Tijdsindeling van de dag
 • Locatiekeuze
 • Huwelijkse voltrekking
 • Familie- en groepsfoto's

 

Vervolgens kunnen jullie samen het voorbeeldalbum bekijken en zien of de sfeer, de kwaliteit en de opmaak aansluit bij jullie wensen. Uiteraard worden de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende albums met jullie doorgenomen. Bij een album kun je denken aan:

 • Traditioneel of Digitaal album
 • Creatieve opmaak, wel of geen digitale bewerkingen
 • Keuze uit verschillende soorten en kleuren van albums, bladen en inlays
 • Keuze uit formaat en aantal van de foto's

 

Om een idee te krijgen kunnen jullie een digitaal opgemaakt album online bekijken.


Na dit eerste gesprek waarin wij al jullie vragen zullen beantwoorden, geven wij jullie twee weken een optie op jullie trouwdatum zodat jullie de tijd hebben om een beslissing te nemen. 

Natuurlijk hebben wij jullie dan al een offerte gedaan op basis van dit eerste gesprek. Als de wensen niet veranderen is dit de totaal offerte. Geen extra kosten, geen verrassingen achteraf.


Nu alvast een prijsindicatie hebben? 

De meest voorkomende pakketten hebben wij voor u op een rij.


Eén tot twee weken voor de huwelijksdag worden de laatste details nogmaals doorgenomen zodat jullie op de dag zelf alleen maar hoeven te genieten.

 

TIP: Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen! 

 

 

   Professionele Fotoalbums

 

 

Traditioneel

Deze traditionele luxe albums worden voorzien van verschillende formaten foto's en er is keuzen in diverse kleuren bladen en inlays. Daarnaast zijn deze albums leverbaar met een bijpassende opberg kassette zodat het album altijd netjes blijft. Kortom een album geheel naar eigen smaak.

Kleur: Gebroken Wit, Zwart, Ivoor en Antraciet

Formaat: 36x35 en 37x40 (meerdere formaten mogelijk zonder opberg kassette)

 

Digitaal

Digitale albums zijn er in verschillende prijs-kwaliteit verhoudingen. Hierdoor is er voor iedereen een passend album.

Kleur: Wit, Zwart, Blauw of Fotocover

Formaat: 30x30 en 35x35

 

Palazzo

In dit album worden echte foto's strak en vlak gelijmd. Hierdoor krijgt het een 'digitale look'. De albums zijn vierkant en een foto op de cover behoort tot de mogelijkheden.

Kleur: Wit of Zwart

Formaat: 25x25, 30x30, 35x35

 

De Palazzo albums zijn ook verkrijgbaar in "Freestyle". Traditioneel ingeplakt met een moderne twist van de omslag. Deze albums zijn verkrijgbaar in de maten 30x30 of 30x40Natuurlijk zijn er nog veel meer albums leverbaar in verschillende soorten, maten en materialen.

Voor een uitgebreid album overzicht kunt u hier kijken.
 

 

Digitaal Trouwalbum


Om een idee te geven hoe een digitaal album er uit kan zien hieronder een aantal sheets. Sommige bruidsparen kiezen graag zelf hun foto's voor in het trouwalbum. Indien je dit wenst is dat een mogelijkheid. Echter wel binnen 2 maanden, anders beginnen we er zelf aan. 

 Uit ervaring blijkt dat de één heel snel een keuze kan maken en dat de ander er zoveel moeite mee heeft dat het toch niet lukt. Wij helpen onze bruidsparen hier graag mee. We kunnen ook een opzetje maken die u zelf kunt aanpassen door het wisselen van foto's. Dit geeft vaak het best beoogde resultaat.

Onze digitale boeken worden pas besteld indien je 100% tevreden bent.


Maak nu een afspraak om het hele album te bekijken.

 


Getrouwd maar nog geen trouwalbum?

 Mocht je al getrouwd zijn maar nog geen trouwalbum hebben, dan kunnen we je ook helpen. Vanaf € 299,- euro maken wij jullie trouwalbum. Wij ontwerpen voor jullie het design, waarna je zelf nog de mogelijkheid hebt om foto's te wisselen, en bestellen jullie trouwalbum. Wil je een luxe professioneel trouwalbum die je als particulier niet kunt bestellen, dan helpen we je ook graag.

 Deze optie is ideaal voor bruidsparen die een fotograaf had die geen trouwalbums maken. Of voor bruidsparen die dachten het zelf te kunnen maar er toch tegen aan lopen dat het lastiger is dan ze dachten. Wij helpen jullie gewoon op weg naar een mooi eindresultaat.

   Meer Informatie

 

Alle opnames geleverd op DVD zijn gebruiksklaar en gecorrigeerd op belichting en kleur.

Buiten de bovenstaande fotografie zijn er nog volop mogelijkheden om uw reportage uit te breiden of aan te passen, denk aan:

 • Fotografie tijdens de feestavond
 • Fotografie met 2 fotografen
 • Videograaf
 • Mini-album om weg te geven 
 • Keuze voor een ander trouwalbum, traditioneel of digitaal
 • Het aanleveren van een eigen trouwalbum
 • Zelf je eigen trouwalbum maken enz. enz.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan horen wij dit graag van u. Uiteraard kunnen wij u helpen met een offerte op maat, specifiek op jullie wensen gericht.

Het is uiteraard mogelijk een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek om zo het voorbeeld album te bekijken. Dit kan zowel overdag als 's avonds en in het weekend.